Vi älskar att fynda, och vi älskar att köpa billigt smink online.  Att handla på nätet blir bara enklare och enklare och nätbutikerna blir fler – dvs fler butiker att handla smink i! Man behöver inte alltid lägga mycket pengar för att köpa en bra produkt. Det finns ett stort utbud av bra billigt smink online och här kommer vår guide till våra favoriter på bra billigt smink. Om du vill läsa mer om billigt smink online så kan du spana in vår kategori Lyx VS Budget.

Köp smink billigt - 3 lifehacks

Först och främst, smink blir ju gammalt som vi alla vet. Alla produkter har ett utgångsdatum eller ett bäst-före-datum från att du har öppnat den. Försök organisera din necessär så att du har koll på dina basprodukter. När dessa blir dåliga eller går ut så passar du på att bulkhandla billigt smink. Kolla upp vilken webbshop som säljer just ditt favoritmärke eller märken och fyll på!

Infaller i november varje år. Perfekt dygn att köpa på dig alla basprodukter som du vet att du kommer använda under det kommande året. Black Friday är ett stort event (nästan större online än i fysiska butiker faktiskt) där webbutikerna erbjuder riktigt bra rabatter på smink under 24 timmar.

Vi rekommenderar att du fyller på din “basgarderob” av smink under denna ride och sen köper till typ enstaka ögonskuggor, kajaler i andra färger och annat som du kanske inte använder dagligen med hjälp av rabattkoder och erbjudanden under resten av året.

#2 Smink REA

Ibland händer det att webbutiker rear ut smink. Ofta är det ett visst märke under en viss period som har extra bra priser. Se till att hålla koll på just dina favoritmärken genom att prenumerera på nyhetsbrev från de webbutiker som säljer just “ditt” smink.

billigt smink

#3 Medlemserbjudanden och rabattkoder

Dessa två hänger ihop litegrann. Ofta får du erbjudanden om att köpa billigt smink om du är medlem hos webbutiken. De brukar då skicka ut en rabattkod som du kan använda när du shoppar. Denna rabattkod är inte alltid individuell så ibland lägger snälla människor upp aktuella rabattkoder för smink på nätet så att du kan använda dem när du handlar.

Vill du vara först på bollen, och slippa riskera att de produkter du vill köpa säljer slut, så regga dig som medlem hos dina favoritbutiker

Billiga basprodukter inom smink och skönhet

Bra basprodukter är A & O för en fantastisk makeup som håller hela dagen. Hur du applicerar dem är också viktigt. Du kan applicera dina basprodukter med borstar eller med svamp som vi föredrar. En bra billig sminksvamp som vi kan rekommendera är den från NYX ovan.

Att investera i en concealer behöver inte vara dyrt, våra budgetfavoriter från NYX och Isadora köper du billigt online. Vi föredrar att blanda flera concealers för att få den ultimata täckningen, för att sedan jämna ut hudtonen med en billig och bra foundation från NYX.

Gotcha Covered Concealer, 8ml NYX Professional Makeup Concealer | Color Correcting Concealer, 4g IsaDora Concealer | Foundation Blender, IsaDora Foundation | Fit Me Matte & Poreless Powder, Maybelline Puder Latex free Tear-Drop Blending Sponge

billigt smink online

Just denna har en matt finish som håller oljan i hyn borta hela dagen. Börjar man dock känna sig oljig kan man komplettera med ett transparent puder som du enkelt sveper över hela ansiktet för att matta ner och fixera sminket ytterligare.

En annan produkt som vi varmt kan rekommendera är Foundation Blender från Isadora. För vem har lust att lägga en massa pengar på att köpa flera olika foundations? Bättre att investera i ljusa och/eller mörka foundationdroppar som du enkelt blandar med din foundation. Detta för att få en exakt matchning med din egen hudton.  No more orangea ränder på halsen!