Black Friday 2020 - erbjudanden inom smink och skönhet

Minst 25% rabatt på nästan all hudvård och makeup.
Gäller ej value packs, SENSAI, M Picaut, The Ordinary, Maria Åkerberg kit, Foreo nyheter och Transderma. Gäller tom 26.11.

lyko black friday

Olika erbjudanden hela veckan fram till Black Friday. Klicka på knappen ovan för att komma direkt till de produkter som har rabatter just idag!

Se rean som ett tillfälle att fynda produkter som du använder dagligen. Eller passa på att slå till på den där galna färgen som du älskar men inte tillräckligt för att betala fullpris.

Black Friday är äntligen här!  Parfym.se firar Black Friday 2020 med en riktig beauty-shoppingfest med galet bra priser på parfym, hudvård, hårvård och smink! 

Spana in kommande erbjudanden! Mode, skönhet och heminredning till riktigt bra priser.

Black Friday är en omtvistad dag som egentligen kommer från USA där det är årets största shoppingdag. Anledningen till att den är så populär och har blivit så stor är att fysiska butiker och butiker online erbjuder myyyycket billigare varor. Alltså REA på anabola typ. Du kanske har sett videoklipp på galna amerikaner som fullkomligt STORMAR in i butiker så fort de öppnar på Black Friday? Många skadas då de knuffas, ramlar eller halkar på väg in mot just de varor som ska inhandlas.

Black Friday kan ses som startskottet på julhandeln och har blivit en av de största shoppingdagarna i världen. Många butiker väljer att öppna vid midnatt eller supertidigt på morgonen och har öppet sent. Många människor köar i timmar utanför butikerna innan de ens har öppnat. Eftersom e-handeln har växt lavinartat de senaste åren är det även många som sitter förberedda med datorer, telefonen eller surfplattan när rean väl börjar.

Anledningen till att det har blivit en så omtvistad dag är just för att den uppmuntrar till inköp och konsumtion av nya prylar. Gärna många nya prylar! Detta är särskilt omdiskuterat när det gäller miljöaspekten och att vi inte ska slösa på naturens resurser genom att bara köpa, köpa och köpa. Många butiker har under de senare åren valt att helt avstå från Black Friday och inte ha någon rea överhuvudtaget denna dag. Istället kallar de dagen för Green Friday, just för att göra ett statement åt andra hållet.

Vi på Makeuptutorial brukar dock passa på att köpa produkter som vi ändå behöver fylla på necessären med. Favoriter som börjar ta slut eller unna sig något lite dyrare sminkmärke.