Bäst i test brun utan sol!

Brun utan sol är ett bra alternativ för dig som vill se fräsch ut även i dessa årstider då solen inte tittar fram så ofta. Allt fler väljer BUS istället för solarie då det inte är skadligt och att du kan bli brun snabbt hemma. Dessutom så är det lätt att köpa en billig bra brun utan sol istället för att gå på en dyr spraytan. Men det finns många märken och varianter på BUS – vilken BUS blir vår brun utan sol bäst i test? Passa även på att läsa våra andra inlägg med brun utan sol tips och brun utan sol för ansiktet.

 
 
Brun utan sol bäst i test – vilken blir den stora vinnaren?
Nummer ett:
1 Hour Tan – 150ml Cocoa browns 1h tan är en mycket populär brun utan sol hos många. Med sitt konkurrenskraftiga pris på 105 kr hos Beautyplanet. Här kan du själv välja hur brun du vill bli beroende på hur länge du har krämen på dig innan du duschar av den. Den kan dock, om du är väldigt ljus i hyn, se lite lätt orange ut på grund av de varma pigmenten.
Vi ger 1 hour tan från cocoa brown 3+


 

BÄST I TEST BRUN UTAN SOL ÄR…

Nummer två:
Self Tan – Bronzing Mousse 240ml Den otroligt omtalade brun utan sol moussen från St Tropez har nog ingen missat. Den ger en väldigt naturlig färg i hyn som går i kallare toner så att man slipper bli orange. Vi tycker dock inte om doften från denna speciellt mycket, men med tanke på kvalitén och att den kostar endast 549kr för hela 240ml dryg mousse så ger vi denna 4+


Nummer tre:
Sublime Bronze Fabulous Elixir Self-Tanning 2 weeks  vi tycker inte att denna håller vad den utlovar, den sitter absolut inte kvar i två veckor. Ett stort plus för denna är att den är mycket enkel att applicera och innehåller ett fint skimmer. Minus för denna är dock den starka doften, så vi ger denna endast 2+.

 

Nummer fyra:
Self Tan Beauty, 125ml Lancaster Brun utan sol är en mycket återfuktande brun utan sol som passar bra för dig med torr hy. Dessvärre är det något som många av oss drabbas av nu under det kallare halvåret. Den doftar inte heller illa vilket är mycket bra. Denna kan du använda såväl på kropp som i ansikte. Dock kostar den 375 kr för 125ml så vi ger den 3+