Ett märke som fått sig ett stort uppsving på den svenska marknaden är NYX Professional Makeupoch det är inte ett dugg oförtjänt, tvärt om. Vi gillar ju verkligen bra budget smink och NYX är en stor favorit i våra necessärer. Därför vill vi såklart ge er tips på bra sminkprodukter och varför du bör köpa NYX smink. Samtliga produkter är mycket prisvärda men också väldigt bra.

 

NYX Lip Pencil – Soar dupe?

Den mest sålda läpp-pennan under 2016 kan ha varit MAC’s ”Soar” efter att Kylie Jenner delat med sig av sin teknik hur hon gör för att sminka större läppar enkelt i sina sociala medier, genom att använda precis denna färg. Vi tycker att NYX Lip Pencil i färgen ”828 Ever” är ett riktigt bra alternativ till den populära färgen, och till mindre än halva priset hos GrandParfymeri.  Vi gillar formulan i NYX läpp-pennor då dom är lagom mjuka för att få till skarpa kanter och torkar sedan ner till en snygg matt formula.

 

 

NYX Liquid Suede Cream Vault – För det kompletta kitet!

Med detta ”vault” av NYX härliga liquid lipsticks blir du en renodlad make-up artist på ett kick! Till det otroliga priset av bara 849kr hos Grand Parfymeri får du samtliga 24 nyanser. Dessa billiga läppstift är i flytande form i behållaren men torkar sedan ner till en vacker, sammetslik finish som är svårslagen.


NYX Love Contours All Palette – Allt i en resvänlig palett!

Paletten som är perfekt för precis alla! För den som är sminkintresserad, men som kanske ännu inte har kommit igång med att bygga upp sit kit. Eller för den som har allt, men behöver en perfekt respalett? Eller för den som helt enkelt inte är så intresserad och vill göra det enkelt för sig. Därför är denna palett båda perfekt för dig själv men även som present. Du har ögonskuggor, contour, highlighter och brynskugga – egentligen allt du behöver för en komplett look på ett kick! Stort plus för den stora spegeln. Nyx Love Contours All köper du HÄR för endast 269 kr