Färga ögonbrynen hemma med ögonbrynsfärg

Att använda ögonbrynsfärg för att färga ögonbryn hemma är ett enkelt sätt att pigga upp utseendet inför hösten och bespara sig tid på morgonen! Du slipper fylla i brynen och kan lägga tiden på annat. Att färga ögonbryn hemma är väldigt mycket enklare än vad många tror, speciellt med Depend ögonbrynsfärg. 

I denna serie om ögonbrynsfärg kommer vi testa att färga ögonbryn hemma med färg från en rad olika märken. Först på tur står alltså Depend. Du hittar Depend ögonbrynsfärg hos Nordicfeel

Depend ögonbrynsfärg

Ögonbrynsfärgen ”Perfect Eye” från Depend är en mycket snabbverkande färgning. Resultatet blir det samma som om du gjort brynen på salong och kan hålla upp till hela 6 veckor innan du kan behöva färga om igen.  Genom färgade ögonbryn uppnår du en naturlig look. Detta framhäver och markerar ögonen mer. Då färgen innehåller risprotein och bra oljor så är behandlingstiden kort men effektiv vilket vi gillar, då vi vill kunna använda vår tid till annat. Färgen är otroligt snäll mot huden och mycket skonsam vilket också är viktigt för oss. Depend ögonbrynsfärg uppfyller absolut alla våra krav och priset är lågt vilket också är ett stort plus.
 
färga ögonbryn hemma

Hur lyckas man med färgade bryn hemma?

  1. Använd vaselin! Stryk vaselin på huden runt ögonbrynet där du INTE vill att färgen ska fästa. Du använder dig av vaselinet för att skapa en mall för ögonbrynet helt enkelt.
  2. Var noga med att hålla koll på tiden för att undvika att få mörkare färg än önskat.
  3. Du kan använda dig av en liten pensel för att applicera lite mindre mängd färg längst fram i ögonbrynet, närmst näsan. Detta för att få ett mer naturligt resultat, då ögonbryn ofta avslutas med en fade och inte helt tvärt. Om du är intresserad av fler naturliga looks så kan vi även rekommendera dig till att läsa detta inlägg om brun utan sol för ansiktet.