Just nu har Nordicfeel rabatt på underbara parfymer från DKNY! Dessa klassiska dofter går aldrig ur tiden. Vi har i detta inlägg samlat våra favoriter av billiga parfymer från Nordicfeel. Förutom att de har 20% rabatt på DKNY har de även 15% rabatt på andra utvalda parfymer, så passa på att fynda! Att handla parfymer på nätet har blivit allt mer populärt. Och det är inte alls konstigt, då man många gånger kan hitta sina favoritparfymer till ett betydligt lägre pris. Kika in vårt inlägg om billigt smink om du även är intresserad av att köpa billigt smink online.


Be Delicious Fresh Blossom

En lättsam men intensivt feminint parfym som vi verkligen gillar till vardags. Doften påminner oss om vår med inslag av grapefrukt, svarta vinbär och aprikos. Den perfekta doften för en lättsam kvinna eller ung tjej. Just nu endast 324kr hos Nordicfeel.

BE DELICIOUS EDP

Flaskan i sig är en anledning att investera i denna parfym då den äpple formade glasflaskan gör sig oerhört vacker i badrumsskåpet. En fruktig parfym med doft av äpple och exotiska blommor gör sig rättvis på precis vem som helst. Den perfekta presentparfymen. Den hittar du för 416kr hos Nordicfeel.


DKNY Nectar Love

En oemotståndligt beroendeframkallande parfym för alla smaker. Med doft avblommor och frukt i kombination med vanilj känns denna parfym otroligt exklusiv trots den billiga prislappen, endast 543 kr hos Nordicfeel. Doften håller länge vilket verkligen är ett stort plus då man slipper köpa ny ofta och att man får dofta gott länge.

Du kan passa på att fynda din favoritparfym hos Nordicfeel och många andra produkter, den 8/3 är det internationella kvinnodagen och det firar nordicfeel med att ge en generös rabatt där du får 4 för tre på ALLA produkter mellan 17-22! Passa på att fynda och spara pengar helt enkelt.