Att köpa ekologisk hudvård är inte alltid lätt, och ibland är det väldigt krångligt och svårt att hitta eller veta vilka produkter som är ekologiska. Vi kommer på denna sida lista våra favoritsajter att handla ekologisk hudvård från samt vilka ekologiska hudvårdsprodukter vi gillar.  Här kommer en lista på våra topp tre sajter att handla ekologisk hudvård från samt några favoritprodukter ur deras sortiment!

Nordic Feel
Har ett stort sortiment när det kommer till ekologisk hudvård med nästan 200 produkter som enkelt går att sortera fram med sidomenyn. Dom har ofta mycket erbjudanden och mycket bra priser på ekologisk hudvård men även på bra ekologiskt smink. De har gratis eller väldigt billig frakt.

Beauty Planet

Även Beauty planet har ett stort och bra sortiment av bra ekologisk hudvård till riktigt bra priser. Vi föredrar att snabbt kunna sortera fram vilka produkter som är ekologiska vilket vi kan göra på denna sajt. Man får även fri frakt om man handlar över 499 kr vilket vi uppskattar.

Kicks

Har inte ett lika stort sortiment men istället väldigt välsorterat. Klickar man sig in på hudvård kan man ovanför välja att endast se ekologiskt eller till och med vegansk om man vill vilket är ett stort plus. Kicks har ofta bra erbjudanden och rabatter att nyttja.

Men varför ska man välja ekologisk hudvård?

 Ekologisk hudvård är i högre utsträckning giftfritt och precis som med vad man stoppar i munnen bör man inte använda något på huden som innehåller dåliga eller rentav skadliga ämnen. Många väljer ekologisk hudvård för att man då stödjer ekologisk odling och på så sätt kan bidra till ett hållbart samhälle samtidigt som man slipper bekämpningsmedel och annat skadligt i sina varor och i sin kropp. Härligt va?