Under åren har vi sett flera olika hudvårdstrender komma och gå men K-Beauty är en som verkligen verkar ha bitit sig fast hos många svenskar. Den går lite hand i hand med en annan trend vi sett under året, nämligen att mixa och blanda produkter på egen hand.

Vad är egentligen K-Beauty?

Ordet i sig är ett samlingsnamn för all typ av hudvård från Sydkorea. Den koreanska hudvården innefattar ofta närmare 10 steg för att nå en felfri och vacker hud.

K-Beauty är kanske den största trenden på skönhets och hudvårdsmarknaden någonsin. Vi vill därför tipsa dig om våra produktfavoriter inom denna trend, så att du också kan jobba mot att få en härlig porslinshy med fantastisk lyster – allt med lite hjälp av K-Beauty!

 Immortal Youth Eye Cream Ex
En fantastiskt bra ögonkräm

MISSHA – Immortal Youth Eye Cream

En anti-age ögonkräm som ger dig intensiv vård och hjälper dig med hudproblemen kring ögonen som kan komma med åldern, till exempel mörka ringar under ögonen och små rynkor samt förlust av elasticitet. Denna ögonkräm är en del av serien ”Time Revolution”:

k-beauty

Moringa Oil To Foam Cleanser

Från olja till skum – enkel ansiktsrengöring

E-NATURE Moringa Oil To Foam Cleanser

Denna rengöring är riktigt smart. Ursprungligen är det en olja, som enkelt avlägsnar sminket och smutsen när oljan masseras in i huden. När den kommer i kontakt med vatten omvandlas den till ett skum som rengör och lämnar huden uppfriskad utan att kännas varken klibbig, oljig eller torr.

Image result for E-NATURE Moringa Oil To Foam Cleanser

Let Me Out ByeBye Blackhead 3-Step Kit

Bli av med dina svarta pormaskar!

MIZON – Let me out ByeBye Blackhead 3-step kit

Detta tre stegs kit tar bort dina pormaskar och minimerar dina porer runt näsan, lämnar sedan huden ren och mjuk. Paketet innehåller en gel, en mask och en cooling-kräm som används efteråt.

Black Snail All in One Cream

Black Snail All in One Cream

Sniglar i dagkrämen?

MIZON – Black Snail All in One Cream

Denna kräm reparerar och mjukgör din hud. Ämnen som snigelslem, niacinamid och peptider ökar hudens elasticitet samtidigt som den jämnar hudtonen. Dessutom minskar den fina linjer, rynkor och ärr. Denna dagkräm passar ung som gammal!