Sheetmask – den nya stora hudvårdstrenden! Att hudvård är viktigt och någonting som många gillar är ingen nyhet. Men det kommer alltid nyheter inom hudvård och man vill inte missa nya fantastiska produkter. Ansiktsmasker är något som funnits länge men något som vi märkt av som bara tycks bli trendigare och trendigare är så kallade sheetmasks. I Asien och inom K-Beauty har sheetmasks längre varit mycket populärt men nu har även vi i Europa och övriga världen börjat ta efter. Vi är verkligen stora fans av sheetmasks.

En sheetmask är alltså en paketerad ansiktsmask i ”pappersform”, som är fylld med bra ingredienser för din hud. Du applicerar masken över ditt ansikte, som en mask (lite skräckfilmsvarning här) och tar av dig den när du haft den enligt tidsanvisningarna. Du behöver alltså inte längre hålla på och kladda med en ansiktsmask i burkformat. 

Sheetmask finns med mycket olika ingredienser, anpassade för alla sorters hudtyper. Det finns både budgetvarianter och mycket, mycket dyra sheetmasks (i typ guld). Vi föredrar att handa hudvård online, även sheetmasks, då det alltid är ett mycket bättre pris på nätet. Och vem gillar inte att fynda?

Här nedan delar vi med oss av några av våra favoriter när det kommer till sheetmasks, för alla storlekar av plånböcker. Hudvård behöver inte vara dyrt – man kan alltid köpa billig hudvård som är minst lika bra som en väldigt dyr. Det viktigaste är att man hittar produkter som fungerar för sin egen hy. Det är bra om du är medveten om vilken hudtyp du har. Om du är intresserad av hudvård så kan du även läsa vårt mycket populära inlägg om billig och bra ekologisk hudvård .