Läppstift är enligt oss det absolut roligaste i sminkväg. Inte bara finns det oräkneliga antal färger och nyanser, utan även med helt olika finish. Vill du ha ett matt stift för att kunna sminka större läppar? Eller ett satin för att få ett fint glow på läpparna? Det finns allt där ute.

Vi kommer i detta inlägg att tipsa om hur du kan spara pengar genom att köpa anastasia liquid lip dupes – alltså exakt samma fina färg men till en betydligt lägre kostnad. Vi har utgått från de populära Liquid Lipstick från Anastasia Beverly Hills för att ta fram matchande färger till ett billigare pris.

läppstift

Röda läppar är en klassisk look som alltid går hem och passar på precis alla. Detta vinröda stift gör sig snyggt till sotade ögon!

anastasia läppstift

Lyx:
Anastasia Liquid Lip ”Heathers”

nyx

Budget: 
Nyx Liquid Suede ”Cherry Skies”

nyx liquid

Ett rosa läppstift är perfekt för nybörjaren som ännu inte börjat samla på sig många stift än. En kall rosa nyans som passar alla hudtyper. Vi sparar gärna på våra pengar och slår till på Mehr från Mac.

anastasia rosa

Lyx:
Anastasia Liquid Lipstick ”Dusty Rose”

mac mehr

Budget: 
MAC Lipstick ”Mehr”

dupes läppstift

Nude, nude, nude. Återkommande trend i makeup världen. Och vi älskar det! Anastasias Sepia är ofta slutsåld och vi förstår varför. Men vi sparar gärna pengar och slår till på Nyx Honeymoon istället.

anastasia sepia

Lyx:
Anastasia Liquid Lipstick ”Sepia”

nyx honeymoon

Budget: 
NYX Lingerie Liquid Lipstick ”Honeymoon”

läppstift

En härligt neonrosa färg som gör sig underbar nu till våren! Kombinera med färggrann ögonskugga för en stark look eller till mer diskreta nudetoner på ögonen. Detta stift älskar vi att plocka fram och även använda som eyeliner nu till våren. Så snyggt!

läppstift anastasia

Lyx:
Anastasia Liquid Lipstick ”Party Pink”

nyx rosa

Budget: 
NYX Soft matte lip cream ”Addis Ababa”

anastasia partypink