Det finns inte mycket som piffar upp en makeup såsom lösögonfransar. Mascara i all ära men om du vill få till det där filmiska fladdrandet så är det lösögonfransar som gäller! Om du vill slippa lägga ner så mycket tid på sminkning under vardagarna så kan en snabb applicering av fransar vara räddaren i nöden.

Erbjudanden och rabatter just nu - hitta billiga lösögonfransar

Kicks.se har under sensommaren haft ett erbjudande med 20% rabatt på ögonfransar från Ardell. Denna kampanj har dock utgått nu och vi vet inte om/när de kommer köra en liknande kampanj igen – men vi håller utkik!

Lösögonfransar - eleganta, dramatiska eller naturliga?

Att välja vilka lösögonfransar du ska köpa kan kännas som en djungel. Allt är egentligen lite beroende på om du vill ha en dramatisk, elegant eller naturlig look på dina fransar.
Läs gärna vår artikel om hur du applicerar lösögonfransar på bästa och enklaste sätt. Där har vi även slängt in några av våra personliga produktfavoriter från Ardell.

makeup tutorial
billiga lösögonfransar

Många kanske tänker på överdrivet långa och tjocka ögonfransar som skapar det där dockliknande utseendet när de hör ordet lösögonfransar. 
Den tiden är dock förbi, för nu finns det en mängd bra och prisvärda produkter att välja på om du istället vill få till en naturligare fransrad. När du blivit riktigt skillad på att fästa färdiga rader med lösögonfransar så kan du ge dig in på konststycket att limma fast mindre bitar av ögonfransar eller till och med fästa dem en och en. Ett smart sätt att få fylligare ögonfransar eller bara fylla på ett fåtal för en mer elegant look.