Att applicera brun utan sol i ansiktet bra är inte alltid enkelt, men med våra tips kommer du att blir ett proffs! Det absolut viktigaste är att du har en bra brun utan sol anpassad för just ansiktet och inte hela kroppen – det är avgörande för ditt resultat. Brun utan sol får dig att se fräsch ut även under de årstider när det inte är strålande sol. Det är också ett bra alternativ när du inte vill utsätta dig för den farliga solen eller solarium.

brun utan sol ansikte

Många har valt bort det klassiska sättet att sola på mot just brun utan sol eller andra solfria produkter. Vi förstår verkligen varför! Dessutom så innehåller många av de som finns på marknaden mycket bra ämnen för din hy. Vi har testat ett helt gäng med olika brun utan sol för ansiktet och vi vill ju såklart tipsa dig om dom bästa!

Bra brun utan sol för ansiktet

Våra favoritprodukter! Klicka på knapparna under respektive produkt för att se vart du kan köpa den.

Lyckas med brun utan sol i ansiktet enkelt

  • Tänk på att alltid peela ditt ansikte innan du ska applicera brun utan sol (detta gäller även på kroppen) det är det allra viktigaste för ett jämnt resultat, annars kommer du få färg som sätter sig i dom döda hudcellerna, så se till att bli av med dom först.
  • Se till att du återfuktat din hud innan du applicerar brun utan sol i ansiktet. Är huden för torr så kommer det även där att bli mörkare. Känner du dig torr kan du vänta någon dag med att applicera brun utan sol och satsa på att köra en fuktmask först.
  • Om du trots fuktmask har torra partier så kan du applicera en fet ansiktskräm på det torra partiet innan du ska applicera brun utan sol. Annars kommer det torra suga åt sig mer färg än den övriga huden. Du kan applicera med en bomullsrondell för att undvika att ta för mycket på det torra området.
  • Passa dig för att få brun utan sol i ögonbrynen och hårfästet. Du kan ta bort överflödig brun utan sol med en bomullsrondell eller tops på dom ställen där det råkat hamna.