Är du också på jakt efter en billig eyeliner? Eyeliner kan verkligen sätta den extra touchen på en look. Ibland kan det vara svårt att få till sin eyeliner enkelt och snyggt, men för att underlätta för sig själv bör man köpa en bra eyeliner. Vi har testat tre stycken som vi tycker om. Det viktigaste för oss är att det är en billig bra eyeliner man använder sig av. 
eyeliner 2018

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner är en billig eyeliner med smal filttipp vilket underlättar för en väldigt precis applicering, precis som namnet på produkten utlovar.  Färgen är väldigt svart men dessvärre inte vattenfast. Men vi gillar ändå denna mycket och ger den 4+!

eyeliner bäst i test

Storlek: 1 ml
Pris: 99 kr hos Kicks
Betyg: 4+

Lancome Artliner 1 Noir

En lite dyrare eyeliner men som känns väldigt lyxig. Applikatorn i filt gör det möjligt att lägga eyeliner enkelt och fort. Den är otroligt dryg och man behöver inte doppa mer än en gång i behållaren, vilket gör den värd priset. Det är enkelt att komma nära intill fransarna och ramar in ögonen, samt ger en mer intensiv blick - detta i kombination med en snygg eyeliner med vinge ger verkligen en Wow!-effekt. Trots att denna är lite dyrare så är det en riktigt bra eyeliner, och vi anser att denna eyeliner är bäst i test. 5+ får den!

Storlek: 1,4 ml
Pris: 365 kr hos Kicks.se
Betyg: 5+

YSL Couture Eyeliner 1 Black

Enligt beskrivningen så ska denna vara enkel att applicera och hålla hela dagen och natten.  Vi håller med om att applikatorn är väldigt enkel att använda, även denna har en smal filttipp vilket vi föredrar när det gäller flytande eyeliner.

Denna är också lite dyrare men vi tycker ändå att den är prisvärd med tanke på att den innehåller hela 3ml. För enkelt lägga eyeliner gillar vi denna då filttippen är oerhört tunn längst ut vilket gör att vi enkelt får till en skarp kant. Vi ger denna eyeliner 4+!

Storlek: 3ml 
Pris:  325 kr hos Kicks.se
Betyg: 4+

Läs gärna vår guide om hur du ska lägga ögonskugga för att få ett fint resultat som håller hela dagen/kvällen.