Vi har fått möjligheten att testa bareminerals puder foundation, Naturligt smink, som tex puderfoundation är någonting som många föredrar.  Bland annat bareminerals puder foundation som vi hört så mycket bra om. En puderfoundation ger ett mycket mer naturligt resultat men är trots det mycket täckande om du väljer att applicera det i flera lager och på så sätt bygga upp täckningen utan att det blir kakigt. Något vi verkligen gillar att göra! Perfekt även på sommaren då det låter huden andas mer än vad en vanlig foundation i krämform hade gjort.

puderfoundation
puderfoundation bareminerals

Man kan applicera produkten på många olika sätt framförallt beroende på vilken täckningsgrad man önskar. Men ett enkelt sätt att tänka kring val av borste är att desto ”hårdare” och mer kompakt borsten känns, med desto mer täckning kommer den applicera din puder foundation. En borste som är fluffigare kommer alltså att applicera din foundation tunnare.

En kompakt puderfoundation kan du istället applicera med svamp om du önskar ett mycket täckande resultat. Bareminerals puderfoundation finns i både kompakt och lös variant. Kompaktpudret kan man välja att ha i handväskan för att kunna fixera och ordna sminket under dagen, vilket är något vi rekommenderar. Löspuder har en tendens att hamna lite överallt.
 
Bareminerals har förutom foundations allt ifrån ögonskuggor till läppglans och grymma ögonskuggspaletter. Du kan läsa mer om bareminerals ögonskuggspaletter i vårt inlägg Lägga ögonskugga steg för steg. Där tipsar vi även om vilka färger som passar bäst för olika ögonfärger.