Lösögonfransar kan vara det avgörande för att ens makeup ska bli fulländad. Det sätter den sista touchen på en look. Men det finns mycket olika sorters fransar där ute, vilka är de bästa lösögonfransarna? Vi gillar ju som ni nu vet att handla billigt smink online och detta gäller såklart även fakefransarna. Att fynda lösögonfransar online kan man spara in mycket pengar på.

Man ska även tänka på att sköta om sina lösögonfransar på rätt sätt för att öka livslängden och slippa kasta ett par lösögonfransar efter endast en användning. Vi använder oss ofta av Ardells fransar då dom är mycket prisvärda och finns i många fina modeller där man enkelt kan välja en sort som passar en själv bäst.

applicera lösögonfransar

Applicera lösögonfransar steg för steg

  1. Välj en modell som passar dig och ditt ändamål. Till vardags passar kanske Demi Wispies, Ardell bäst men på fest kanske du hellre väljer den mer dramatiska Double Up Ardell.
  2. Klipp ögonfransen så att fransraden inte är längre än din egen. Annars så kommer fransen att sitta obekvämt vilket kan leda till att ögonen tåras och ögonfranslimmet släpper
  3. Använd ett bra ögonfranslim! Använd inte det du får med i förpackningen. Köp ett separat lim så kommer dina fransar att sitta mycket bättre. Vilket ögonfranslim är bäst då? Våra favoriter är DUO ögonfranslim från Ardell eller Sweeds ögonfranslim. Det bästa ögonfranslimmet ska torka snabbt och sitta länge enligt vårt tycke.
  4. Ha tålamod! Vi vet, det är inte lätt. Men det är avgörande för hur enkelt du kommer att kunna applicera lösögonfransar. Efter att du lagt limmet på lösögonfransraden, vänta ca 20 sekunder innan du försöker sätta på dig fransarna. Limmet ska inte vara rinnigt, det ska kännas kladdigt.

lösögonfransar ardell

För dig som vill ha dramatiska fransar
För dig som vill ha eleganta men mer diskreta fransar
 

Demi Wispies, Ardell
För dig som vill ha naturliga men lite längre fransar

 Individuals Knot-free Combo-pack
För dig som vill kunna variera dig och dina fransar