Att fixa ögonbrynen och att sminka ögonbryn snyggt kan göra allt i en look. Trenden med att vårda sina ögonbryn är någonting vi märkt av tydligt och alla är intresserade av snygga ögonbryn. Har man mycket ögonbryn kan man styla brynen med bara pincett och en liten sax, men för en skarpare look kan man ta till en ögonbrynspenna till exempel eller någon av de många andra ögonbrynsprodukterna som finns på marknaden.

Anastasia Dipbrow

Våra absoluta favorit när det kommer till ögonbrynsprodukter är Anastasia smink. Anastasia dip brow pomade är perfekt för dig som vill ha markerade och fylliga ögonbryn, mängden produkt avgör hur skarpa bryn du vill ha.

 

Enklast så applicerar du din anastasia dip brow pomade med en snedskuren borste. Detta för att kunna måla tunna men skarpa linjer. Börja med att måla en linje undertill som går längst med hela ögonbrynet. Sedan målar du nedifrån och upp, detta för att få till ett så naturligt resultat som möjligt.

Anastasia Brow Wiz

Anastasia Brow Wiz är en ögonbrynspenna för dig som vill uppnå ett mer naturligt resultat. En vanlig ögonbrynspenna kan bli kanske hård och skarp i kanterna. Men brow wiz är som en mjuk krita där du istället kan bygga upp pigmenteringen med flera lager. För dig med lite fylligare ögonbryn kan Anastasia Brow Wiz vara ett bra alternativ. Den finns i många nyanser, både varma och kalla för att passa alla hårfärger.