milani

Vi gillar verkligen billigt smink, och vi föredrar att köpa billigt smink online. Utbudet är mycket bättre på nätet än vad det är i butik, och det är lätt att jämföra priser och läsa recensioner. Man kanske inte alltid litar på det där butiksbiträdet i ett enormt skönhetsvaruhus
Milani är ett märke som vi tidigare tipsat litegrann om, men vill sprida lite extra ljus över igen är Milani! Det har varit lite svårt att få tag i här i lilla Sverige men nu har härliga Kicks tagit in märket! En stor budgetfavorit i våra neccessärer.

Våra favoritprodukter från Milani

Foundation | Setting Spray | Glow Powder | Lip Color Remover Transparent face powder | Brow Fix Kit

Conceal + Perfect Foundation är en fulltäckande foundation som täcker alla skavanker. Ett perfekt alternativ för dig som inte vill krångla med både concealer och foundation.

Make It Last Setting spray hjälper dig att hålla sminket på plats hela dagen. Att spraya settingspray över ansiktet efter du sminkat dig gör även att du ser mindre pudrig ut.

Glow powder – den perfekta highlightern som ger dig ett naturligt glow. Detta är verkligen en bra highlighter då du kan bygga på den för att få ett mer intensivt glow.

Lip Color Remover kan du använda när du har ett läppstift som sitter som berget, till exempel om du använt ett liquid lipstick eller ett matt läppstift. Det smälter ner färgen enkelt och du slipper stå och gnugga för att få bort läppstiftet.

Transparent face powder är det ultimata setting pudret som du enkelt borstar över ansiktet när du lagt dina krämprodukter. Håller ansiktet matt och fräscht hela dagen utan att färga av sig. Perfekt att ha i handväskan för att toucha up under dagen.

Brow fix kit innehåller allt du behöver för att få till perfekta ögonbryn enkelt. Du får till och med borstar på köpet vilket är ett stort plus.